Közlemények

sportbál plakát2013V. Sportiskolás Jótékonysági Est: március 29. szombat 19.00

Az Egri Városi Sportiskola 2014. március 29.-én szombaton 19 órától rendezi meg az egri sportolók hagyományos rendezvényét az V. Sportiskolás Jótékonysági Estet, ismertebb nevén a Sportbált. Az eseményen 12 kategóriában díjazzák a 2013-ban legjobb eredményt elérő egri sportolókat.  Különdíjat kap a legtehetségesebb egri atléta. Az est bevételét a sportiskolás szakosztályok támogatására fordítják. A belépőjegy 5000 forint/fő, amely tartalmazza a svédasztalos vacsorát is. A zenéről a Barta Zsolt vezette Tutti Frutti zenekar gondoskodik. Az önkormányzat jóvoltából a  díjazott sportolóknak és edzőiknek nem kell belépőt fizetni.

Jelentkezni  a sportiskolás szakosztályoknál (asztalitenisz, atlétika, birkózás, floorball, judo, karate, kézilabda, kosárlabda, ökölvívás, röplabda, tájfutás) lehet. A legtöbb vendéget felvonultató szakosztály értékes jutalomban részesül.  A szervezők tisztelettel meghívják a városban működő valamennyi  sportszervezet tagjait.
A tombolán értékes nyeremények várják a szerencséseket. A tombola felajánlásokat az Egri Városi Sportiskola irodájában (Eger, Stadion út 8.) várják.
Helyfoglalás a sportcsarnok.eger@gmail.com címen március 20-ig.