Asztalitenisz – Bőséges egri éremtermés

Két helyszínen állt asztalhoz a hétvége folyamán az Egri Áfész SC-Városi Sportiskola utánpótlás gárdája. Az ifik 2 ezüst és egy bronz érmet hoztak haza Szarvasról. A Banok-Timafalvi páros 2. helyet szerezte meg, Timafalvi Gergő egyéniben 3., Banok Tamás 2. helyen végzett. Az újonc, serdülő korosztály Egerben egy régiós versenyen vett részt. Újonc lány egyéniben Herke Anna bronz érmet szerzett, míg újonc fiú egyéniben házi döntő volt, Bátori Bence aranyérmet, Gál Szabolcs ezüstérmet szerzett. Serdülő korosztályban fiúknál Vas Bence és Gál Szabolcs 3. helyen végzett, míg lányoknál a még újonc korosztályú Tripa Alexandra diadalmaskodott és Domoszlai Anna a bronzérmet szerezte meg.

Pálosi Balázs edző nyilatkozata: – Összességében a hétvége eredményeivel elégedett vagyok, 10 érmet nyertünk, ezek között volt két arany is. A hétvége azt mutatta, hogy a régióban utánpótlás nevelés terén az Egri Áfész SC-Városi Sportiskola áll az élen, de az ifik az országos versenyen is remekül helyt álltak.

Timafalvi Gergő egész héten a Serdülő, Ifjúsági Magyar Nemzetközi versenyen vett részt, ahol csapatban egy halál csoportból elsőként jutottak tovább, ahol legyőzték a japán-tajvani mix csapatot is, majd a 8 közé jutásért kaptak ki a lengyelektől.