«

»

jan 27

Röplabda – U19: 3 győzelem, egy vereség

A Magyar Röplabda Szövetség határozat értelmében január 16-tól lehetőség van a bajnokságok folytatására, a megváltoztatott Tesztelési és halasztási protokoll betartása mellett. Az Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság kidolgozta a lebonyolításokkal kapcsolatos változtatásokat. A fő vezérelv az volt, hogy minden csapatnak legyen elegendő mérkőzése, illetve legyen lehetőség pótlásokra is, hogy reális végeredmények születhessenek. A Torma Ágnes U-19-es bajnokság Női II. osztály Kelet `H` csoportjában szerelő Egri Városi Sportiskola a Testnevelési Egyetem csarnokában kezdte meg a 2021-es pontvadászatot. Országh Larisza edző együttese 3 győzelemmel és egy vereséggel zárta a hétvégét. A házigazda TFSE elleni 3-2-es győzelem után nem sikerült duplázni,a visszavágót 3-0-ra nyerte a TFSE. A Tálent SC ellen két sima győzelmet ünnepelhettek az egri lányok.

U19 Női II. osztály Kelet `H` csoport, Budapest

EVSI – TFSE-Than 3-2 (23, -19, -16, 22, 9)
EVSI: Németh Anna, Riczkó Dóra, Siska Gyöngyvér, Fülöp Elizabet, Nagy Zsófi Jázmin, Sráj Anna Sára, Besenyei Panna, Juhász Flóra Anna, Báder Eszter, Róka Julianna, Molnár Gyöngyvirág, Tómács Tímea, Majoros Petra. Edző: Országh Larisza.

EVSI – Tálent SE Szent László 3-0 (8, 5, 15)
EVSI – TFSE-Than 0-3 (-14, -14, -18)
EVSI – Tálent SE Szent László 3-0 (16, 15, 8)

A csoport állása:

1. TFSE-Than 7 (11-3)
2. EVSI U-19 7 (9-5)
3. Tálent SE Szent László 0

Országh Larisza edző értékelése: – Izgalmas meccsel kezdtünk a rendező TF ellen. Örömteli, hogy 1-2-ről fordítottunk. A negyedik szettben 12-18-ról sikerült egyenlíteni és a játszmát megnyerni. Az ötödik szettben egyértelműen jobbak voltunk. A második TF elleni meccsünkkel nagyon nem voltam elégedett. Tény hogy 4 meccset játszottunk egy napon, de így sem tudom elfogadni a fáradtságra való hivatkozást. A Tálent ellen nagy volt a tudáskülönbség a javunkra, nem volt kérdéses, hogy nyerünk. Egyénileg Németh Anna (képünkön) , Nagy Zsófia és Siska Gyöngyvér játékát tudom kiemelni.