Híreink

driciKÖNNYŰ RICHÁRD  a Brandenburg Kupán. Az Északi Régiót három versenyző képvisei a Frankfurt – Oder – ban (Németország) megrendezendő Brandenburg Kupán. A miskolci Csóka Nándor 52 kg, az egri Könnyű Richárd 60 kg és a salgótarjáni Oláh Gergő sikereiért szoríthatunk. Az esemény már a világbajnokságra való felkészüléshez tartozik, reméljük a teljesítményükkel kiharcolják mindhárman az indulási jogot!

SÍBAJNOKSÁG. A VI. Eger Városi Síbajnokság kezdődik a szlovákiai Ždiarban. Ugyan az időjárás már nem kedvez a síelőknek, a természetes hó hiányát a pályán folyamatos hóágyúzással pótolják, így a több száz egri idén is megmutathatja, mire képes a léceken…

Gyermek csapatunk visszakerült a legerősebb, “A” csoportba, miután mindkét ellenfelét legyőzte Nyíregyházán. A kadett csapatunknak viszont kikapott a nyírségi riválisától hazai környezetben, de örömteli hír, hogy Szicsák Bence (a képen), súlyos sérülése után újra pályára léphetett.
 KOSÁRLABDA, Az U12-es EVSI-KOK-s fiúk első nyíregyházai mérkőzése a vártnál szorosabbra sikeredett a miskolci lányok ellen (62:49), de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Most mi pihenhettünk két meccs között, így megnéztük a következő ellenfelünket, akik első látásra verhetőnek tűntek. Az első félidőben rengeteget hibáztunk, főleg a ziccerek kimaradása volt bosszantó. Mindkét csapat nagyon szorosan védte az ellenfél legjobb dobóit, de nálunk mindíg akadt valaki más, aki kosaraival lendített a csapata szekerén. A félidői katasztrofális büntetőzés következtében mégis döntetlen lett az állás. A harmadik negyedben végre bedobtuk a ziccereket, itt főleg Bíró Boti teljesített jól, az utolsó felvonásban pedig Tolnai Alex kosaraival tartottuk a megszerzett előny. Kisebb meglepetésre, végül 65:58-ra győzedelmeskedtünk a Nyíregyháza ellen. Bravó Fiúk!  
Az U16-os csapatunknak viszont nem sikerült az újabb győzelem a nyírsulis akadémisták ellen (69:75). Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést az 5. percben már 8:2-re vezettünk. Ekkor az ellenfél átállt zónavédekezésre és ezen nem is változtatott a meccs végéig. Sajnos mi még nem tudunk elég hatékonyan támadni zóna ellen, így megfordult az eredmény és végül izgalmas, szoros csatában veszítettünk.

 

 

 

 

!